torsdag, august 03, 2006

Verdens beste lillebror har bursdag!

Jeg vil gi denne flotte, unge kjekkasen masse heder og ære på denne dagen! Han fyller nemlig 12 år i dag. Kjempe glad i deg. Og du gjør faktisk stor framskritt på å bli en ekte gentelman.. For dere som ikke vet det, har Per Kristian gått gentelmanskurs i et års tid hos sin kjære storesøster... med gode resultater!

Håper du blir fornøyd med feiringen i dag!

4 Comments:

At 9:53 a.m., Blogger Sheta said...

Jeppjepp. Har fått beskjed om å skrive noe her.

Først av alt, lillebror: takk for en flott bursdag. Kult at jeg fikk lov til å komme.

Lillesøster: Jeg er enig med PK. Dette såkalte "gentlemankurset" er bare en billig unnskyldning for å få noen til å løpe ærender for seg... Ikke la deg utnytte!

Lillesøster igjen: Flott at det er bevegelse på bloggen din innimellom. Håper det blir hyppigere oppdateringer i Kenya. Kommer til å savne deg her i Norigs land og rike. Stå på!

 
At 11:28 a.m., Blogger Kari-Anne said...

Jeg sier som jeg pleier å si... PK, du kommer til å takke meg en dag for alt jeg har lært deg. Så er det bare heldig for deg at du har en å øve på. Som sagt har jeg stor tro på lillebror som gentelman!

 
At 1:16 p.m., Anonymous Anonym said...

Juuhuu...en liten hilsen fra syjehussengen her i Trondheim. Skulle gjerne vært med å feiret lillebror, men sånn ble det jo ikke. håper alt er bra der hjemme. her går det jo etter forholdene bra. litt rolig i dag men kanskje jeg får gå ut i kveld å se på livet i byen. det hadde vært stas. kurt, alejandro og gjengen skal synge i kveld. kanskje vi får lov å dra på det. Ha det bra så lenge så snakkes vi mer senere! Klemmer fra søster:)

 
At 2:41 p.m., Blogger Kari-Anne said...

Som sagt var dere savnet på feiringen! Godt dere kan få kjenne litt på livet i Trondheim også da! Håper det ikke blir for lenge til dere kommer hjem igjen!

Snakkast.

Klem klem

 

Legg inn en kommentar

<< Home